Собственикът на Челси - Роман Абрамович, за първи път от

...
Собственикът на Челси - Роман Абрамович, за първи път от
Коментари Харесай

Абрамович се завърна в Англия, ще посети Челси

Собственикът на Челси - Роман Абрамович, за първи път от три години е влезнал в рамките на Англия.

Правителството на страната направи съвсем невероятно издаването на визи за съветските олигарси, доближени до Владимир Путин, след епизода с отравянето на Сергей и Юлия Скпирал в Солсбъри през 2018 година. Заради това Амбромович не можеше да влиза в страната от този момент.

Руският милиардер обаче си е извадил израелски паспорт, който му дава опция да посети Англия без да му е нужна виза. Говорителят на 54-годишният притежател на Челси е удостоверил, че той е във Англия, с цел да се види със свои родственици. Медиите на Острова настояват, че той ще употребява опцията да посети и клубната база на "сините ".

Новият паспорт на Абрамович му дава опция да посещава Англия за най-много шест месеца на пътешестване. Хора от държавното управление обаче са коментирали пред „ Таймс “, че авторитетният руснак няма да може да пътува, когато си изиска, употребявайки израелското си поданство, и има задоволително лостове, с които достъпът му до Англия да бъде стеснен още веднъж. Обединеното кралство продължава да отхвърля да възобнови предприемаческата виза на Абрамович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР