Собственикът на “Челси Роман Абрамович придоби трето гражданство - португалско.

...
Собственикът на “Челси Роман Абрамович придоби трето гражданство - португалско.
Коментари Харесай

Роман Абрамович взе португалско гражданство

Собственикът на “Челси ” Роман Абрамович закупи трето поданство - португалско. Това оповестиха английски медии.

Милиардерът е взел португалски паспорт през април, само че едвам в този момент това е станало единствено публично притежание.
Абрамович си купи най-скъпия частен аероплан в Русия
Руският олигарх Роман Абрамович си купи нов аероплан - Boeing 787-8 Dreamliner. Приблизителната му цена е $350 милиона, което го прави н...
Прочети повече
Наред с това Абрамович е жител на Русия и Израел. В Русия е роден, а изралски паспорт е получил през 2018 година Той му оказва помощ да влиза във Англия без виза, въпреки че в последно време не върви постоянно там.

След покупката на “Челси ” той промени радикално британския футбол. Сега се твърди, че е станал португалски жител с помощта на произхода си. Оказва се, че Роман Аркадиевич е потомък на сефарадски евреи. Повечето от тях са живеели в Испания, изгонени са през 1492 година и са напуснали Пиренейския полуостров.

Към сегашния миг сефарадските евреи са не повече от 2 млн. в целия свят. Повечето от тях живеят сега в Израел, Франция и Аржентина.

Освен от Испания сеферадските евреи са гонени и от Португалия и точно това е повода двете страни да дават поданство на всеки, който потвърди произхода си.
Въпреки всеобщата имунизация: Португалия още веднъж вкарва ограничавания против ковид
Португалия вкара още веднъж някои наложени поради пандемията ограничавания, по-малко от два месеца след анулацията на множеството забрани. Новите...
Прочети повече
 

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР