Собственикът на Челси Роман Абрамович е загубил зрените си след

...
Собственикът на Челси Роман Абрамович е загубил зрените си след
Коментари Харесай

Преговорите за мир отнеха зрението на Роман Абрамович

Собственикът на Челси Роман Абрамович е изгубил зрените си след детонация на сълзотворен газ при излизането му от мирните договаряния, настояват турските медии.

След това притежателят на Челси беше откаран в болница в Анкара, където се подложи на лекуване.

Няколко интернационалните медии настояват, че той е бил засегнат от сълзотворен газ, а не от отрова, както се смяташе преди.

Твърди се, че Роман Абрамович и двама от украинската делегация са били отворени от химически сътрудник от Първата международна война посредством инфектирани шоколадови бонбони по време на договарянията.

Русия отхвърли тези обвинявания и ги дефинира като част от „ осведомителната война “, до момента в който договарящият от страна на Украйна Михаил Подоляк ги назова „ теории на конспирациите “.

„ Haberturk “ и „ CCNTurk “ оповестяват, че признаците на парене по кожата му и в очите му са породени от сълзотворния газ, който е избухнал до Абрамович, когато той е напуснал срещата.

Собственикът на Челси незабавно беше откаран със аероплан в Анкара. Присъствието му не беше обществено притежание и беше непокътнато в загадка.

„ Haberturk “ написа, че не е известно сигурно дали детонацията на газовата кутия е била инцидентна или породена с желание да саботира договарянията.

Твърди се, че олигархът е ослепял за няколко часа и кожата по ръцете и лицето му се е отлепяла. Със същите признаци бяха и двама от украинските договарящи.
ТЕМА преди 1 час 1064 преди 2 часа 435 преди 3 часа 2165
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР