Собственикът на bTV Media Group - CME Media Services (CME),

...
Собственикът на bTV Media Group - CME Media Services (CME),
Коментари Харесай

Собственикът на bTV Media Group – CME, изпраща постоянен кореспондент в Брюксел


Собственикът на bTV Media Group - CME Media Services (CME), разгласи, че считано от 1 март 2022 година ще изпрати непрекъснат сътрудник в Брюксел. Хата Сасманова, сътрудник по настоящи тематики и интернационалните въпроси от TV Nova, част от CME в Чешката република, ще бъде преместена в Брюксел, с цел да предложи на място отразяване на всичко най-важно от сърцето на Европа. И петте новинарски екипа на CME ще са в непрекъсната връзка с кореспондента на CME, с цел да отразяват вести от народен и европейски интерес.

„ CME изисква най-високо равнище на отразяване от новинарските ни екипи, само че в това време обезпечава нужните вложения и поддръжка, тъй че публицистите ни да не престават да бъдат най-довереният източник на вести в България. Наличието на специфичен сътрудник в Брюксел, чийто опит и работа и петте станции могат да споделят, е следващ образец за нововъведенията, които нашият притежател внася за фенове ни. “, сподели Антон Хекимян, шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ в bTV Media Group.
Снимка: bTV

„ Огромно предизвикателство и чест е да предавам от Брюксел, освен за чешката TV Nova, само че и за целия екип на CME. Развълнувана съм да науча всичко най-важно за въпросите, които имат най-голямо значение за нашите фенове във всичките пет страни “, съобщи новият сътрудник на CME в Брюксел Хата Сасманова.

Хата Сасманова е изучавала всеобщи връзки в Прага и е работила като ефирен кореспондент за TV Seznam и Seznam News. Тя е част от екипа на чешката TV Nova от 2018 година и отразява най-вече интернационалните въпроси и вътрешна политика. Сасманова е добре позната и с водещата си роля като сътрудник по време на националните парламентарни избори в Чешката република през 2020 година
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР