Собственикът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов предупреди, че може да

...
Собственикът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов предупреди, че може да
Коментари Харесай

Собственикът на "Ботев" заплаши "да преосмисли действията си"

Собственикът на " Ботев " (Пловдив) Георги Самуилов предизвести, че може да премисли държанието си, в случай че напрежението около клуба се резервира. Той отговори с изказване на недоволството на последователите, които упорстват стадион " Христо Ботев " да бъде построен.

В изявлението си притежателят на " Инса ойл " не посочи какво значи " да премисли дейностите си ".

В края на август на огромно събитие в наличието на министър-председателя Бойко Борисов и двама министри беше оповестено, че градежът на оборудването се възобновява. Три месеца по-късно ентусиасти показаха отчаяние, че по обекта не се работи.

" През миналите дни в общественото пространство управлението на клуба в мое лице е обект на несправедливи офанзиви и остри рецензии. Поставя се под въпрос ангажираността ми с идеята ПФК " Ботев Пловдив " от тези, с помощта на които най-старият футболен клуб в България беше докаран съвсем до колапс ", стартира обръщението си Самуилов.

Той показва, че главната задача за него е " запазването на позитивната атмосфера в клуба, построяването на мощна екипност и укрепване на колектива ". " Това е дълъг развой, който изисква самообладание, а забележимите резултати идват след време ", показва притежателят на клуба.

" Заедно с членовете на управлението продължаваме да работим за завършването на градежа на клубния стадион, само че това може да стане единствено по верен и легален метод. Няма място за взаимни отстъпки, когато става въпрос за дома на ПФК " Ботев Пловдив ". С всяването на изкуствено напрежение и прокарването на изфабрикувани внушения се цели само да бъде разрушено постигнатото до момента. В противоположен случай ще премисля моите дейности! Вярвам във вашата мъдрост и разсъдък ", прибавя Самуилов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР