Собственикът на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич публикува изявление до феновете

...
Собственикът на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич публикува изявление до феновете
Коментари Харесай

Антон Зингаревич няма намерение да продава Ботев

Собственикът на " Ботев " (Пловдив) Антон Зингаревич разгласява изказване до почитателите на " канарчетата ", в което съобщи, че няма желание да продава клуба, само че желае да ревизира работата на всички на Колежа и предприеме ограничения.

В последните дни още веднъж се надигна всеобщо неодобрение против съветския предприемач и цялото управление на " Ботев ". Феновете зоват за оставки, а Зингаревич да продаде тима или върне акциите. 

" Жълто-черните " са без победа от началото на сезона, като са в дъното на таблицата. Онзи ден отборът бе съкрушен от новака " Крумовград " вкъщи. Парадоксално за мнозина, " Ботев " към момента няма цялостен триумф на ст. " Христо Ботев ", откогато се завърна там.

" Уважаеми ботевисти, в качеството си на главен акционер на футболен клуб Ботев и предвид на последните събития породили разбираемо напрежение измежду жълто-черната общественост, се обръщам към вас, с цел да ви уведомя за решенията, които взех:

Искам да споделя, че нямам никакво желание да продавам Ботев Пловдив. За последните три години такива оферти са ми били отправяни неведнъж като всяко едно от тях е било отказвано, стартира Зингаревич, под чието управление " канарчетата " не се показват на равнище.

- Осъзнавам доста добре какво значи Ботев за Пловдив, както и съзнавам мястото, което сега заема. Разбирам и своето място в създалата се обстановка, която съм решен да трансформира коренно.

Ще концентрирам напълно вниманието си върху това да направя нужното Ботев Пловдив да заеме мястото, което му се поставя, опирайки се на неговите обичаи. С оглед на това държа да Ви уведомя, че ще бъде изработен повсеместен разбор на работата на всички отдели и чиновници в клуба, като всеки един от тях, който некачествено е приключил работата си ще напусне нашия клуб.

Ще направя нужното вашето отчаяние да остане в предишното и дружно да се радваме на бъдещите триумфи на Ботев Пловдив ", приключва Антон Зингаревич.
Бизнесменът Илиян Филипов към руснака: Върнете акциите за 1 лев, както обещахте
Илиян Филипов, който построи стадион " Христо Ботев " със строителната си компания и разпален " ботевист ", е измежду хората, призоваващи Зингаревич да си тръгне.

Той също разгласява послание, в което споделя, че не може да остане безразличен към ставащото в обичания му клуб. Филипов признава, че е помагал на " Крумовград " със селекцията при влизането в Първа лига. И че бюджетът му за заплати и осигуровки на месец бил 200 000 лева
 Илиян Филипов. Снимка Българска телеграфна агенция
С това завършил уговорката му към новака, само че също по този начин е отдръпнал поддръжката си към " Зингаревич и съветското управление на " Ботев " (Пловдив) ". 

Филипов е огормен от изказванието на боса, че пловдивският бизнес не му оказва помощ. Твърди, че консолидирал свои другари предприемачи, които подарили на Зингаревич 2,5 милиона лв.. И против това даже не получили признателност. 

Предприемачът изрича поддръжка на треньора Станислав Генчев, като оправдава неприятните резултати на терена с огромното текучество, закъсняващата селекция и неналичието на дух и единство в съблекалнята.

" Г-н Зингаревич ми бе заречен, на първата ни среща, че нито един лев от дадените от него няма да бъдат под формата на заеми и че ще получавам всеки месец информация с всички разноски на клуба /след обезпечените 2 милиона и половина от бизнеса/, която аз в никакъв случай не получих. А в последните дни разбрах, че обичаният ми клуб е длъжен на Антон Зингаревич с голяма сума в заеми ", разкрива предприемачът.

" Другата част от ангажимента ни беше, че както клубът му се дава за 1 лева, тогава, когато реши да се отдръпна, ще бъде върнат за 1 лева без никакви отговорности към кредитори.

Г-н Зингаревич, доказахте, че не успявате да извършите “намеренията си ” към обичания ми клуб. Моля Ви, изпълнете обещанието си, което дадохте щом пристигнахте за пръв път в моя офис. Заличете задълженията на клуба към Вас, платете си всички други отговорности на клуба към днешна дата, и върнете акциите за 1лв, както обещахме. 

Жълто-черната част на Пловдив обича доста мощно, само че и доста мощно ненавижда. Приятелски и сърдечно Ви апелирам, не влизайте в спор с нас. Благодаря Ви и Ви поисквам сполучливо начинание в идващия Ви бизнес план ”, приключва позицията на Илиян Филипов.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР