Собственикът на Ботев (Пловдив) - Антон Зингаревич говори след спечелената

...
Собственикът на Ботев (Пловдив) - Антон Зингаревич говори след спечелената
Коментари Харесай

Зингаревич: Искам още трофеи, Керкез остава в нашия отбор

Собственикът на Ботев (Пловдив) - Антон Зингаревич приказва след извоюваната от " канарчетата " Купа на България. Той призна, че идването на Душан Керкез е направил тима специфичен. Руският предприемач добави, че е разговарял за нов контракт със експерта още преди този край.

" Естествено, че сме доста щастливи от началото на сезона. Имахме цел. Искахме да спечелим нещо и го направихме. Това е значимо за развиването на тима, нека печелим още титли. Сезонът ни беше сложен през цялото време. Душан пристигна и този тим стана специфичен. Най-важно е да имаш атмосфера в тима. Мисля, че треньорът и играчите работят отлично ", продължи той ".

" Когато Душан пристигна, почувствах, че играчите станаха обединени, само че и по-свободни. Играчите се усещат спокойни и уверени. Душан свърши страхотна работа. Имахме диалог с него още преди финала и ще подпише нов контракт.

Трябва да свършим доста работа, с цел да се подготвим за Лига Европа. Трябва да подобрим тима през лятото и това ще създадем. Ще работим със спортния шеф. Вече водим договаряния. Знаем къде сме и къде ще бъдем. Сега стартира играта. Трябва да свършим работа. Имаме специфични почитатели. Видяхте ги през днешния ден. Дадоха огромна поддръжка на тима. Феновете са доста значими за успеха ", сподели още Зингаревич.
 Керкез: Футболът е най-великият спорт, имахме огромен шанс!
Керкез: Футболът е най-великият спорт, имахме огромен шанс!

" Знаехме, че нашият миг ще пристигна "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР