Собственикът на Ботев (Пловдив) - Антон Зингаревич даде интервю пред

...
Собственикът на Ботев (Пловдив) - Антон Зингаревич даде интервю пред
Коментари Харесай

Зингаревич очаква положителна развръзка за Колежа

Собственикът на Ботев (Пловдив) - Антон Зингаревич даде изявление пред съветската медия " Спорт Експрес ".

Бизнесменът приказва по няколко съществени за " жълто-черните " тематики. Той съобщи, че " канарчетата " в никакъв случай не са обмисляли да анулират контролите си с съветски съперници и единствено Левски от българските отбори го е направил.

" Струва ми се, че единствено Левски от българските тимове отхвърли да играе против съветски съперници. Това е тяхно вътрешно решение. В Турция българските отбори премериха сили с съветски. Що се отнася до нас - просто искахме да се надигнем против положителни съперници и по тази причина не отменихме контролите. Дори не сме мислили да го вършим.

По неговите думи главната цел пред отбора е присъединяване в евротурнирите и развиването на млади футболисти, а не шампионска купа. За " Колежа " чака позитивна развръзка до края на годината.

Развитието на плана Ботев Пловдив е в ход. Най-важният въпрос за нас е построяването на нов стадион. В идващите дни той би трябвало да се реши. Става доста постепенно, само че в идващите 10 дни чакам управата на града да вземе решение за останалата част от финансирането на плана. Надяваме се до края на годината стадионът да бъде изцяло приключен. Чисто спортно-технически - аз пристигнах в Ботев Пловдив преди две години. В първия сезон заехме трето място в българското състезание. Този сезон през цялото време нещата не вървят толкоз добре, по тази причина сменихме треньора. Но като цяло планът се развива. Мисля, че вероятностите са положителни ", сподели Антон Зингаревич.
 Зингаревич в Русия: За мен футболът е бизнес
Зингаревич в Русия: За мен футболът е бизнес

" Не бих вложил в Турция "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР