Собственикът на Български морски флот и председател на КРИБ Кирил

...
Собственикът на Български морски флот и председател на КРИБ Кирил
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев ще съди Валери Симеонов за клевета

Собственикът на Български морски флот и ръководител на КРИБ Кирил Домусчиев разгласи в профила си във Facebook, че ще заведе дело против Валери Симеонов. Домусчиев написа, че Симеонов води по медиите " с огромна надменност следващата си клеветническа акция " против него и БМФ.

 © Facebook/Kiril Domuschiev
Домусчиев декларира, че през днешния ден е упълномощил на юристите си да заведат каузи за " всичките клюки, внушения и обиди, изказани неведнъж от Валери Симеонов по мой адрес и по адрес на нашите компании ".

Председателят на КРИБ е безапелационен, че тези " погрешни изказвания " освен вредят на неговия имидж, само че и на целия бизнес климат в България. Също по този начин това на процедура е сериозен напън от страна на Симеонов върху самостоятелния български съд, на който следва да се произнесе по арбитражно решение, споделя още Домусчиев.

Миналата седмица Валери Симеонов внесе сигнал до основния прокурор против решение на Арбитражния съд по делото за " Български морски флот ". Решението трансформира изискванията по приватизационния контракт, които дават право на притежателя Кирил Домусчиев да редуцира броя на корабите и служащите в сдружението.

 Валери Симеонов изиска опрощение от Българска национална телевизия, БНР, БТВ и Нова телевизия Валери Симеонов изиска опрощение от Българска национална телевизия, БНР, БТВ и Нова телевизия
Вицепремиерът Валери Симеонов изиска опрощение от трите национални малките екрани - Българска национална телевизия, БТВ, Нова и Българското национално радио за това, че за повторно...
Вижте цялата позиция на Кирил Домусчиев тук:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР