Собственикът на Арсенал Стан Крьонке е изключително развълнуван след всички

...
Собственикът на Арсенал Стан Крьонке е изключително развълнуван след всички
Коментари Харесай

Големият бос на Арсенал въодушевен от летния бизнес

Собственикът на Арсенал Стан Крьонке е извънредно разчувствуван след всички летни прехвърляния, които неговият отбор съумя да реализира. Това разкри неговият наследник Джош, който също заема управителен пост в структурата на „ топчиите”.

Лятото стартира с нерадостни за почитателите на отбора клюки, съгласно които лондончани щяха да разполагат с не повече от 45 милиона паунда за покупки. Въпреки това Арсенал докара цели 6-има нови футболисти, като в процеса счупиха и трансферния си връх с покупката на Никола Пепе от Лил против 72 милиона паунда. Киърън Тиърни, Давид Луис, Габриел Мартинели, Уилям Салиба и Дани Себайос допълниха листата.

„ Баща ми е развълнуван”, съобщи Джош Крьонке пред Би Би Си. „ Тъй като към този момент имахме опцията да опознаем някои от новите лица зад сцената и говорихме самостоятелно с всеки от тях, той в действителност е вдъхновен.”

„ Знам, че тази дума може би се поизтърка това лято, изключително при мен, само че всички доста се вълнуваме. Трудната част е да останем търпеливи и да разбираме, че проектите, които слагаме в придвижване, ще се разпрострат през идващите няколко години. Сторихме същото и с тимовете ни в Северна Америка, а в този момент се опитваме да въведем същите хора и решаващи фигури тук.”

„ Мисля, че това лято е страховит образец за качеството на попълненията, които имаме”, добави Джош Крьонке.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР