Собственикът Кирил Икономов и съпругата му Мая Нешкова стоели най-невъзмутимо

...
Собственикът Кирил Икономов и съпругата му Мая Нешкова стоели най-невъзмутимо
Коментари Харесай

Крум Зарков посегна на домашния любимец на бивш агент на ДС

Собственикът Кирил Икономов и брачната половинка му Мая Нешкова стоели най-невъзмутимо в бара и пирували с шумна компания, като че ли е най-нормалното нещо около тях да се разхождат г*ли дами, които загорелите мъже опипвали сладострастно. Очевидец е безапелационен, че в никакъв случай няма да не помни сцената, която се разкрила пред очите му във въпросното заведение.

 

Пред комерсиалния комплекс, Икономов прави и заплатен паркинг. Той е на крачка да купи парцела без търг, само че се появява РМД на държавната транспортна компания „ Пирин експрес “. Започват каузи сред Икономов и РМД-то като през годините, до момента в който текат разправиите, постройката на автогарата е превърната в руини. Транспортното министерство също отрязва композитора от скъпия терен. Той стартира правосъдни каузи, които се протакат с десетилетия, само че без триумф. В последна сметка през днешния ден на това място се издигат нови жилищни здания.

 

Друг обект, който фамилията Икономов-Нешкова стопанисва без триумф, са бунгалата в Сандански. Преди години те са известни като база „ Стримона “, само че към днешна дата са тотално разграбени.

 

Отново в Сандански, само че за различен терен, Мая Нешкова стартира концепцията, че ще вдигне спа център. Оказва се обаче, че напролет на предходната година земята е оповестена за обмен от ЧСИ. Имотът се води на една от компаниите на Мая Нешкова – „ Май-век “. Тя е записана на бул. „ Дондуков “ 23 – постройката, в която се е разиграла драмата с котката. Фирмата е със запори, наложени през 2015 година от ДСК, която си търси над 534 000 лева. 

 

През 2021 година е натрапен запор за 42 600 и от ЦКБ. Именно поради тези дължими суми ЧСИ-то е лишил жилището на Кирил Икономов и Мая Нешкова в сърцето на града, където се разиграва драмата с котката им Ади.

Източник: crimesbg.com, Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР