Собственик на ваканционен парк се вълнува от изпратената му сметка

...
Собственик на ваканционен парк се вълнува от изпратената му сметка
Коментари Харесай

Ваканционен парк ударен с „кошмарна“ сметка за енергия от 224 000 британски лири - 100 пъти по-висока от нормалното

Собственик на ваканционен парк се вълнува от изпратената му сметка за сила от 224 000 английски лири, което е повече от 100 пъти повече от нормалното.

Патрик Лангмейд изрази загрижеността си по отношение на " кошмарната " обстановка, която се развива във ваканционния парк Martha's Orchard в Константин Бей, Корнуол. Обичайните сметки за сила в парцела варират от £2100 до £2700, само че от този момент £224 000 са взети от сметката на Langmaid.

Изплащането от 28 декември смая притежателя на ваканционния парк, който от този момент получи опрощение от TotalEnergies за казуса. Те потвърдиха „ неверната фактура “ и потвърдиха, че той ще получи възобновяване до петък, 12 януари.

Говорител на TotalEnergies сподели: „ Предприемаме стъпки, с цел да подсигуряваме, че тази неточност не може да се повтори и също по този начин изследваме нашата първична реакция на случая, с цел да установим какво бихме могли да създадем по-добре при първичния контакт и по какъв начин можем учете се от това отсега нататък. Ние разбираме сериознос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР