Собственик на цветарски магазин във Видин сподели за поредната безумна

...
Собственик на цветарски магазин във Видин сподели за поредната безумна
Коментари Харесай

Собственик на цветарски магазин във Видин изрева: Плащам паркомясто, спират и скачат на бой

Собственик на цветарски магазин във Видин показа за следващата безумна обстановка в града. В група във фейсбук той споделя, че заплаща паркомясто пред обекта си, който се намира на метри от полицията, за то да бъде употребявано от клиенти и дистрибутори, само че постоянно то бива "превземано " от бързащи поданици на града "само за малко ".
Според поста на създателя преди дни лек автомобил "Рено " е паркирал на мястото, при което мъжът направил забележка на водача, като обяснил, че то е платено. Собственикът на возилото обаче му споделил да се маха и даже го заплашил с пердах.
"Във Видин очевидно законите не важат ", споделя притежателят на комерсиалния обект.
Той споделя, че когато се появят няколко несъобразителни водачи, които паркират на мястото, то става неизползваемо за него, макар, че всеки месец го заплаща.
Според него отговорност носи и Община Видин, защото му вземат пари за длъжностен абонамент, а не поставят знак, което го е принудило той да постави "импровизирана " табела.
Човекът споделя, че е алармирал и на тел. 112, само че реакция не е имало. Възмутеният видинчанин се надява локалната администрация и полицията да вземат отношение по проблема, а съгражданите му да бъдат по-съобразителни, с цел да съумеят да създадат пустеещия Видин едно по-добро място за живеене.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР