Собственик на текила бар се опитва да заобиколи строгите ограничения

...
Собственик на текила бар се опитва да заобиколи строгите ограничения
Коментари Харесай

Текила бар ще се регистрира като църква, за да надхитри ограниченията

Собственик на текила бар се пробва да заобиколи строгите ограничавания на ковид в Обединеното кралство, като добави малко от светия дух и се записва като черква, оповестява в. „ Ню Йорк пост ”, представен от БГНЕС.
34-годишният Джеймс Аспел разгласява фотоси на формалното си заявление, с цел да направи коктейл-бара си “400 Rabbits Tequila and Mezcal Cocktail Bar ” в Нотингам публично място за
 В Брюксел се пробват да спасят питейните заведения В Брюксел се пробват да спасят питейните заведения
Във връзка с възходящия брой инфектирани с ковид и съответните противоепидемични ограничения питейните заведения на цялата територия на Брюксел отно...
Той също беше показан ухилен и вдигнал палци, до момента в който изпраща по пощата формуляра за вписване на Църква на четиристотинте зайци.
За да бъде утвърден, той се нуждае от хора, които да се записват и да кажат, че са част от неговата конгрегация - казвайки пред Nottinghamshire Live, че могат да се записват като „ набожен в зайците “.
„ С места за поклонение, на които е позволено да бъдат отворени, ние помислихме за какво пък да не се захванем с вяра! “, изясни той във Facebook за новата концепция за събиране на хора, което другояче ще бъде неразрешено според строгите правила за заключване на Обединеното кралство, които ще му разрешат единствено да продава храна „ за у дома ”.
" Не може да е толкоз мъчно, нали! " добави той, обещавайки „ Събиране всеки ден до късно “.
 „ Наздраве “ в бар в Хамбург вкара стотици под карантина „ Наздраве “ в бар в Хамбург вкара стотици под карантина
След коронавирусни инфекции в бар в хамбургския квартал Шанценфиртел управляващите допускат, че към 600 души ще би трябвало да бъдат постав...
Аспел сподели пред Nottinghamshire Live, че въпреки да стартира на смешка, „ става дума за съществено нещо “ - гневът му от които съгласно него незаслужено нараняват питейните заведения.
Той признава, че даже в случай че молбата му за „ храм ” бъде утвърдена, евентуално няма да му бъде разрешено да сервира алкохол. Вместо това Аспел се надява „ да се приспособява по друг метод и да се забавлява “.
Съдейки по обществените медии за неговия бар - извинете, черква - той има нетърпеливо паство,.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР