Собственик на ресторант беше задържан в полицията в четвъртък, след

...
Собственик на ресторант беше задържан в полицията в четвъртък, след
Коментари Харесай

Френски ресторантьор отвори в знак на протест, арестуваха го

Собственик на ресторант беше арестуван в полицията в четвъртък, откакто се опълчи на рестриктивните мерки поради ковид във Франция, като предложения десетки хора да ядат в протест против възбраната на държавното управление за отваряне на кафенета и други заведения за хранене, заяви Агенция Франс Прес.
за президента Еманюел Макрон, когато претегля трета блокировка поради COVID-19 при съществуване на възходящото отчаяние от полицейския час, разпоредбите за работа в дома и други ограничения за ограничение заради пандемията.
 Около 30 души санкционирани в столичен ресторант Около 30 души санкционирани в столичен ресторант
Около 30 души са санкционирани, тъй като са били в ресторант в нарушаване на противоепедимичните ограничения. Ресторантът е ситуиран в огромен столич...
50-годишният Кристоф Уилсън отвори ресторанта си " Макове " в Ница на брега на Средиземно море в сряда за към 100 души, които махнаха маските за лице, с цел да се насладят на провансалска яхния и други специалитети. „ Когато видя Carrefour или Prima и всички тези мултинационални компании, където стотици хора се събират дружно, към този момент не мога да го приема “, сподели той пред група публицисти по време на отварянето, имайки поради огромните френски търговски вериги, които значително работят обикновено.
„ Трябва да заплащам на чиновниците си, да устоявам фамилията си и да посрещам клиентите си “, сподели той. Той насочи апел за дейни дейности към притежателите на заведения за хранене, които са на ръба на неуспеха, защото те бяха принудени да затворят на 30 октомври, когато
" Някой би трябвало да накара всички да бъдат уволнени и в случай че аз би трябвало да съм този, който поема този риск, по този начин да бъде ", сподели Уилсън.
Франк Лакай, 35-годишен готвач в ресторант в близкия Драгинян, се причисли към обяда в символ на взаимност. " Дойдохме да подкрепим Кристоф в неговия акт на носещо наслада непокорство ", сподели той. " В това няма нищо принудително, просто желаеме да възвърнем възприятието за приятелство. "
 Хванаха в крачка австрийския президент, нарушил рестриктивните мерки Хванаха в крачка австрийския президент, нарушил рестриктивните мерки
Австрийската полиция хвана в нарушаване президента на страната - той бил на верандата на локален ресторант към 00:18 часа дружно с...
Полицейските чиновници следиха събирането, само че се намесват едвам няколко часа по-късно, когато Уилсън беше арестуван за разпит.
По-късно прокурорът от Ница съобщи, че един от готвачите на Уилсън също е бил арестуван, защото му липсват подобаващи документи за престояване.
Хаштагът #LiberezChristophe (Освободете Кристоф) се появи в Twitter, защото поддръжниците упорстваха за освобождението му и
Но управляващите предизвестиха, че работят по идентифицирането на гостите, които са взели участие в обяда, които ще бъдат изправени пред санкции. Говорителят на държавното управление Габриел Атал предизвести в сряда, че народен полицейски час, натрапен преди две седмици, и други ограничения не са били задоволителни, с цел да спрат тревожното нарастване на случаите на ковид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР