Собственик на Polestar 2 в Китай остана неприятно изненадан, след

...
Собственик на Polestar 2 в Китай остана неприятно изненадан, след
Коментари Харесай

Батерията на Polestar 2 струва два пъти повече от колата

Собственик на Polestar 2 в Китай остана неприятно сюрпризиран, откакто му се наложи да подмени батерията на колата си след претърпян случай през миналите месеци. Господин Хуанг споделя приключението си с автомобила във конгрес на марката и споделя, че от представителството на марката са му поискали извънредно висока сума за поправката на автомобила.
`Батерията

Той споделя, че след случай е потърпевша външната обвивка на батерията и не било безвредно тя да се употребява по този метод, а от представителството на марката са поискали той да заплати близо 80 хиляди евро за ремонта. Това е съвсем двойно повече от цената на колата, която като нова е коствала малко над 43 хиляди евро.
`Батерията

Местни медии са се свързали с Polestar, с цел да потвърдят цитираната сума, само че от компанията са изпратили публична оферта за подмяната на батерия на съответния модел съгласно която сумата е към 57 хиляди евро. Вероятно цитираната сума от 80 хиляди евро, която господин Хуанг споделя включва и други поправки, които би трябвало да бъдат направени по колата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР