Собственик на куче се страхува, че любимият му домашен любимец

...
Собственик на куче се страхува, че любимият му домашен любимец
Коментари Харесай

Мъж с разбито сърце може да се наложи да унищожи любимото си куче, тъй като „не е осъзнавал, че е XL Bully“

Собственик на куче се опасява, че обичаният му домакински любим може да бъде погубен, откакто беше доказано, че е XL Bully и беше арестуван от полицията.

Деймиън Спенсър, 51, от покрай Кингсуей в Дарби купи „ Стоуни “ за £50 през април 2022 година, без да осъзнава, че е XL Bully, противоречива порода кучета. Често този вид кученца можеха да се продават за хиляди лири, до момента в който не беше въведена възбрана за тях в края на януари тази година.

Сега се изисква годен документ за освобождение, с цел да притежавате законно XL Bully. Той вярваше, че в този момент двегодишното куче е от смесена порода мелез. Но когато кучето стартира да пораства, Дамян се разтревожи, че Стоуни в действителност е XL Bully, оповестява Derbyshire Live.

След като реши да получи мнението на ветеринар по тематиката и заради персонални здравословни проблеми обаче, единствената среща, която Дамян сподели, че може да запише, беше след крайната дата 31 януари. Дамян се обади в полицията и му споделиха че защото не е знаел, че кучето му е XL...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР