Собственик на клуб от Висшата лига е предложим сезонът да

...
Собственик на клуб от Висшата лига е предложим сезонът да
Коментари Харесай

СЕНЗАЦИЯ: Предлагат мачовете от Висшата лига да се доиграят в Китай

Собственик на клуб от Висшата лига е предложим сезонът да се доиграе в Китай, разкрива британската преса. Засега името му не се загатва. Очаква се през днешния ден да се организира видеоконференция, на която клубовете в Англия да вземат решение какви стъпки да подхващат от тук нататък.

Един от притежателите на клубове е дал концепцията, само че надали ще бъде призната. Тя се базира най-много на инфраструктурата в Китай, която би разрешила да се проведат мачовете от Висшата лига, а и сега там се оправиха с битката с ковид. Тази опция ще отвори оборудванията на тимовете от Висшата лига, които да могат да се употребяват за незабавни случаи от локалните управляващи.

Според множеството клубове концепцията за Китай наподобява нереализируема. Ще се разискват разновидности за мачове при закрити врата или мачове, които да се състоят единствено на няколко места във Англия, а тимовете да бъдат настанени в хотели.

Една от главните цели за обновяване на шампионата са загубите, които клубовете търпят от телевизионни права. Те могат да са в порядъка на 762 млн. паунда, в случай че шампионата бъде прекъснато в този миг. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР