Собственик на кафе автомат в Брегово е прострелял 15-годишно момче.

...
Собственик на кафе автомат в Брегово е прострелял 15-годишно момче.
Коментари Харесай

Собственик на кафе автомат простреля 15-годишно момче с въздушна пушка

Собственик на кафе автомат в Брегово е прострелял 15-годишно момче. Заподозрял младежа и приятеля му, че желаят да оберат машината.

Късно вечерта в неделя момчетата били към кафе автомата, който към този момент бил заключен. Собственикът и - Венцислав Боридяшев ги следил известно време, след това стрелял с въздушната си пушка. По думите му, стрелял встрани, а детето е уцелено от рикошет, предава Българска национална телевизия.

" Те ровичкаха машината. Наистина бях взел при мене въздушна пушка. Стрелял съм, само че съм стрелял настрана и нагоре. Явно от рикошет. Аз да ги сплаша ", споделя притежателят Боридяшев.

Децата настояват, че единствено са си говорили пред автомата. Те настояват, че с изключение на, че е стреляно по тях, мъжът ги е удрял с пушката. 

Простреляното дете е било признато в болничното заведение, само че по-късно освободено. Мъжът, който е стрелял с въздушната пушка, е пък арестуван в полицията за 24 часа и към този момент на независимост.

В негова поддръжка в града се е проведоха подписка, а самият Боридяшев твърди, че единствено за месец машината му е била разбивана няколко пъти.

Въздушната пушка, която не е била записана, е предадена на полицията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР