Собственик на жилище, опустошен от странната и ограничителна нова забрана за превозни средства на HOA: „Това е единственият ми начин да работя“

...
Собственик на жилище сподели борбите си с HOA, след като
Коментари Харесай

Собственик на жилище сподели борбите си с HOA, след като забрани електронните велосипеди и други форми на транспорт.

< p>В скорошна публикация в subreddit на r/HOA, потребител обясни конфликта, който техният HOA е създал за тяхното пътуване до работното място.

„Това е единственият ми начин да работя“, написа потребителят в своя надпис.

„Вицепрезидентът на моята асоциация за апартаменти … живее срещу мен. Той ме видя как се разхождам с моя нов E-Board“, пише потребителят, имайки предвид електрически скейтборд. „И с любезен тон попитах за производителността и спецификациите на моята дъска. Учтиво му дадох информацията, която искаше, мислейки, че е невинно искрено заинтересован/заинтригуван от моя борд.“

Потребителят не знаеше, че един борд ще има спор с друг вид борд — HOA се срещна скоро след това и незабавно забрани оборудването.

Дребният шрифт на известието на HOA оправда забраната на „електрически велосипеди, електрически скутери или всякакви други сравними устройства, захранвани с батерии“, като цитира „потенциалните опасности“ на артикулите без да обяснява повече, според публикацията.

Електронните велосипеди, електронните скутери и електронните дъски направиха заглавия като причина за пожари в някои квартали през последните години, особено при подмяна от трета страна батериите се използват в градска среда с лоши възможности за съхранение. Но може да се напишат разпоредби, които да отчитат безопасността, вместо да забраняват, следвайки насоки като това, което Juiced Bikes събра за това как да се избегнат пожари на батерията на електрически велосипеди.

„В момента имам проблеми с колата, които надхвърлят това, което мога да си позволя плащам за ремонта … спестявам“, пише потребителят. „Измамата на моите съседи ми създаде хладна стена около непознати, които сега се държат привидно учтиво.“

Тази HOA не изглеждаше загрижена за чистата енергия, като електрически велосипеди и други електрически превозни средства имат много по-малко въздействие върху околната среда от традиционните бензинови. Автомобилите произвеждат 3 милиарда тона въглеродни емисии годишно, според Statista.

Потребителите се подиграваха на лицемерието и непоследователността на HOA в секцията за коментари.

„Също така им напомнете за литиевите батерии намират се в лаптопи и мобилни телефони. Те също трябва да забранят тези“, пише един потребител.

„Начинът, по който е написан този имейл, не ви позволява да имате електрически или хибриден автомобил, лаптоп, мобилен телефон, ръчни електрически инструменти, скутери, електрически табла и Е велосипеди. Донесете кофа на следващата среща и вземете телефоните“, каза друг потребител.

„Вместо това може да отида да си купя бензинов скутер и да заобиколя забраната за електрически велосипеди“, коментира трети потребител.

Присъединете се към нашия безплатен бюлетин за лесни съвети как да спестите повече, да хабите по-малко и да си помогнете като същевременно помагате на планетата.

> Преглед на коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР