Собственик на жилище може да трябва да отдели 400 000

...
Собственик на жилище може да трябва да отдели 400 000
Коментари Харесай

Гневът на татко, след като стената на историческия замък се срути - и общината казва, че той трябва да плати за това

Собственик на жилище може да би трябвало да отдели 400 000 паунда, с цел да поправи срутена историческа стена и да заплати за краткотрайни светофари, което съгласно общината е негова отговорност.

На бащата на две деца Адам Джаньоти е казано, че е негова работа да заплати за стената на остарелия палат, която се е срутила в основния път, правейки го непристъпен от едната страна. В резултат на това на пътя в Уорчестър са инсталирани светофари - и може би той би трябвало да заплати сметката и за тях.

Адам, притежател на ресторант, споделя, че подпорната стена се е срутила при свлачище ранните часове на 9 февруари след дни на дъжд и стихии. Двете му дребни деца, на възраст единствено пет и седем години, си играеха в пясъчника ден преди да се срути и в този момент не можеха да играят заради страховете си какъв брой рисково може да бъде към момента.

42-те -годишният сподели, че не знае за какво би трябвало да поеме тежестта за заплащането на стената и светофарната система и че няма визия, че в началото е била част от остарял палат. Междувре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР