Собственичка на туристическа агенция, возеща студенти до Банско изживя истински

...
Собственичка на туристическа агенция, возеща студенти до Банско изживя истински
Коментари Харесай

B Struma.com! Собственичка на туристическа агенция преживя истински шок в Банско! Загуби чантата си с над 25 000 лв. служебни пари, а после ето какво се случи

Собственичка на туристическа организация, возеща студенти до Банско изживя същински потрес през вчерашния ден следобяд. Слизайки от рейса дамата открила, че и няма служебната чанта, цялостна с пари, научи Struma. com Над 25 000 лв. е сумата, която носела у себе си туроператорката. Незабавно е осведомена полицията в курортния град.

Жената си спомнила, че е допустимо чантата и да е паднала, когато на една от спирките в града е отворена вратата на автобуса. Започнало издипване и чантата е открита у хора, които са я намерили, видели, че е паднала, взели я и имали желание през днешния ден да я върнат. Парите са непокътнати. Историята припомня случай от предходната седмица в Благоевград, при който притежател на известна дискотека остави чантата си с голяма сума над 35 000 лв. на тавана на колата си.

Тръгнал и я не запомнил. Чантата паднаа, намерила я известна в Благоевград, собственичка на фризьорски салон, която я прибрала и не запомнила да я върне. Бързо следствие на полицията и с намесата на другари на притежателя, чантата е открита и парите са върнати. Жената, която ги намерила твърдяла, че щяла да ги съобщи в полицията, обаче малко се позабавила.
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР