Собственичка на магазин за алкохол и цигари в София издирва

...
Собственичка на магазин за алкохол и цигари в София издирва
Коментари Харесай

Дебеланка краде на поразия в София, Пловдив и Велико Търново

Собственичка на магазин за алкохол и цигари в София търси нейна служителка, която е отмъкнала оборота и е избягала, оповестява Нова телевизия.

В касата е имало към 3 000 лева Оказва се, че обирджийката е прибирала парите от множеството й работни места. По непотвърдена информация дамата се търси от няколко полицейски ръководства поради още обири.

„ Наехме Десислава Евгениева от публикация в Интернет. Тя сподели, че незабавно й би трябвало работата. Започна да се образова. На втория ден, излизайки, е взела оборота “, сподели собственичката на магазина Марияна Кадиева.

„ След образованието аз й бях предложила да я закарам с колата, защото беше 12 часа през нощта, само че тя пожела да се прибере пешком, защото живеела в центъра. На сутринта като не можахме да намерим оборота, видяхме на камерите по какъв начин тръгвайки се, тя го взима и си го прибира в якето “, споделя Кадиева

„ Над 3000 лв. имаше в касата. Това са парите, с които трябваше да се платят всички доставки. Вероятно се е надявала бързо да се разделим, с цел да не й падне портмонето, което е скрила в пазвата си “, прибавя тя.

„ Вчера, откакто видяхме записа от камерите, незабавно отидох в районното и пуснах тъжба. Оказа се, че не живее от дълго време на адреса й по персонална карта. Телефоните й са изключени. Свързах се с нейни другари в обществените мрежи, които ми споделиха, че и други хора я търсят за откраднати пари “, споделя собственичката на магазина.

„ Има сходни обири и във Велико Търново, и в Пловдив. Тази жена има най-малко 10 адреса из страната, на които хората я търсят. От 2006 година тя се занимава с такива неща “, прибавя Марияна Кадиева.

„ По непотвърдена информация дамата е лежала и в пандиза. Родена е през 1986 година С много наднормено тегло е. Жалка картина е. Казва какъв брой доста й би трябвало работа. Спешно трябвало да стартира, тъй като нямала и една стотинка в джоба. Каза ми, че мъжът й работи като охранител в софийския затвор, само че не е правилно. Те са в една скица “, добави тя.

От нейна позната от Велико Търново разбрах, че детето на Десислава е взето от обществените служби, сподели още Марияна Кадиева.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР