Собственичка на магазин в Обзор подала сигнал срещу 66-годишният Милан,

...
Собственичка на магазин в Обзор подала сигнал срещу 66-годишният Милан,
Коментари Харесай

Само във Флагман.бг: Служител на Заки от „Авеню“ е изнудвал продавачи на ментета в Слънчев бряг

Собственичка на магазин в Обзор подала сигнал против 66-годишният Милан, откакто е дала 1500 лева за „ такса успокоение "

Служителят на компанията „ Арсис консултинг “ – 66-годишният Мален от София, е изнудвачът, който събирал „ такса успокоение “ от обекти в курортите на територията на община Несебър, научи Флагман.бг. 

Фирмата е на Велизар Соколов, прочут като Заки от дует „ Авеню “. Компанията се занимава със отбрана на комерсиалните марки. Вместо да извършва активността си, служителят изнудвал търговците. 

Последната жертва на мъжа е 37-годишна собственичка на търговски обект в Обзор. Тя дала 1500 лв. с обещанието от софиянеца да не упражнява правата си като представител на предпазените търговски марки и да си продава на мира. 

Жената алармирала за случая чиновниците на отдел „ Икономическа полиция ”, които взаимно с сътрудниците си от ОДМВР-Варна спрели за инспекция и персонален обиск 66-годишния софиянец. В него е открита дадената парична сума. 

Мален почнал още при започване на дейния сезон през 2022 година да събира „ такса успокоение “ от търговски обекти по Южното Черноморие, предлагащи облекла и аксесоари ментета. Той обещавал на търговците да не бъдат проверявани и продуктите им изземвани при идните инспекции. И през този сезон 66-годишния софиянец решил да приложи изпитаната скица.

„ Арсис консултинг “ е мощна компания, защитаващи търговски марки за територията на България. Тя е една от дребното у нас, която извършва тази активност. Имат представители в страната и в чужбина. Офисът им в Бургас е зад Старата поща. Именно Мален е отговарял за Бургаския район, в частност за община Несебър, където се намира и най-големият курорт Слънчев бряг. На всеки простосмъртен е ясно, че там е цялостно с обекти с подправени артикули на разнообразни марки, импортирани от Турция. 

Предстои на софиянеца да му бъде повдигнато обвиняване. Той е арестуван за 24 часа, само че се чака Прокуратурата да внесе искане в съда за непрекъснатото му задържане. Тепърва ще стане ясно дали управлението на компанията е наясно по какъв начин чиновниците им печелят на гърба на търговците и разрешават да съсипят реномето на компанията.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР