Собственичка на българска кръчма в английския град Шрусбъри месеци наред

...
Собственичка на българска кръчма в английския град Шрусбъри месеци наред
Коментари Харесай

Опитаха се да подпалят българска кръчма в Англия

Собственичка на българска механа в британския град Шрусбъри месеци наред е унизена и обиждана от локален гражданин, които даже опитал да подпали заведението.

49-годишният Глен Мотърсхед наричал нашенката " българска циганка “ и в продължение на месец я тероризирал. Кръчмарката философски изтърпяла неговите обиди " с цел да резервира мира “, само че най-сетне и писнало от наглия клиент и подала тъжба.

Свидетелка на грозните подиуми описа пред Кралския съд в Шрусбъри, че по време на натоварена вечер в заведението имало 60 клиенти и девет чиновници на промяна, когато Мотърсхед дошъл с щерка си. Мъжът почнал да наскърбява вулгарно българката. Поведението на Мотърсхед огорчило доста нашенката.

Според очевидката Сузане Франсис мъжът попитал кръчмарката " дали е продажница “ и я призовал да " напусне страната му “. Франсис счита, че Глен Мотърсхед просто завиждал на българката, защото била сполучлива локална бизнесдама. Същата вечер Мотърсхед е помолен да напусне заведението, само че той се върнал ядосан и оповестил на висок глас: " Тази нощ ще изпепеля това място “ и призовал посетителите да изоставен кръчмата, написа " Телеграф ".

По-късно личният състав и клиентите усетили мощна миризма на бензин и открили, че запалителна течност е излята в помещението през пощенската кутия дружно с куп отпадъци. Междувременно съдружника на българката разкрил Мотърсхед наоколо. Избухнал спор и той блъснал Мотърсхед, който бил задържан при идването на полицията.

Глен Мотърсхед е приет за отговорен по обвиняване за расистки тормоз, увреждане на имущество и отправяне на закани. За хулиганската изцепка Мотърсхед е наказан на 1 година затвор, като и възбрана да посещава българската механа за интервал от 10 години.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР