Собствен дворец с киносалон, ледена пързалка, православен параклис и специален

...
Собствен дворец с киносалон, ледена пързалка, православен параклис и специален
Коментари Харесай

Екипът на Навални: Шефът на Газпром с имение за 240 милиона долара -

Собствен замък с киносалон, ледена пързалка, православен параклис и специфичен дрешник за кожени палта - на това се радва шефът на " Газпром " Алексей Милер, както разкрива екипът на Алексей Навални.

Когато стане въпрос за Алексей Милер, ръководителя на " Газпром " - компанията, която ограничи доставките на газ за редица европейски страни, Путин не пести средствата, с които да се отплати за верността към ръководството му, отбелязва n-tv.

В селището " Грийнфилд " в Подмосковието газовият необут разполага със личен замък с киносалон, подземна ледена пързалка, православен параклис, специфичен дрешник за кожени палта, да не приказваме за игрищата за миниголф и басейна - споделя филмът на екипа на Навални " Путин. Милер. Газпром ", който наблюдава кариерното развиване на Милер и неговото замогване. И това е единствено един образец за живота, който водят членовете на елита на Путин.

Разследващите са стигнали до извода, че в имението живее фамилията на Милер най-вече въз основа на това, че на хеликоптерната площадка на двореца постоянно каца вертолетът Eurocopter на " Газпром ", който се употребява от шефа на концерна. Принципно притежател на парцела е компания, наречена " Владение-В ", която принадлежи на сейшелската офшорна компания " Валента холдингс ". Информацията, до която са стигнали проверяващите от екипа на Навални гласи, че през 2020-а година " Владение-В " е продало двореца, само че и до през днешния ден продължава да заплаща сметките за обслужването му. В регистъра имената на новите притежатели са засекретени - всеки от тях е обозначен като " Руска федерация ".

Лоялността се отплаща

Основното имение на Милер е на стойност 240 милиона $ и е с жилищна повърхност от почти 8500 квадратни метра, настояват основателите на кино лентата. По техните думи " това е същински замък, и то освен що се отнася до неговата повърхност, само че и до външния му тип: той има тържествен вход, до който може непосредствено да се стигне с автомобил, има колони, балкони, голям купол. На покрива на постройка има тераса с благоприятни условия за плаж и комини, които допускат съществуването на голям брой камини в постройката ".

Лентата демонстрира проектите за двореца, както и самото имение, снимано с дрон. При това Милер има и втори замък в същия регион - " Милерхоф ", както са го нарекли локалните поданици, който е с цена от " единствено " 97 милиона $. Двата двореца са вдигнати от основния реализатор на " Газпром " - компанията " Стройгазконсалтинг ", чийто притежател е йорданският предприемач Зияд Манасир. Смята се, че цената на всички недвижими парцели на Милер надвишава 750 милиона $.



Милер е непосредствен сподвижник на президента Путин и носи частична отговорност за прекъсването на доставките на газ към Европа, означават немските медии. Руският президент и шефът на газовата компания се познават още от времето на Елцин. През 2001-а година Путин поставя Милер отпред на " Газпром ", евентуално като премия за неговата преданост.

В началото на предходната година, единствено два дни след ареста на Навални, екипът на опозиционера сподели и филм за двореца, който Путин употребява на брега на Черно море. Твърди се, че имението на стойност към 1,1 милиарда евро е платено с " най-големия рушвет в историята ".

Материалът е. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР