Сняг тази зима може и да нямаме много, но в

...
Сняг тази зима може и да нямаме много, но в
Коментари Харесай

Пети сезон на Hell's Kitchen България е пълен с изненади

Сняг тази зима може и да нямаме доста, само че в телевизионния ефир се готви същинска буря от сериали и излъчвания. Всички те стартират в границите на идващите няколко седмици. И в случай че до момента се оплаквахме, че няма какво да се гледа, то в този момент ще се чудим кое по-напред да гледаме. Едно от обичаните ни е Hell`s Kitchen България.

Кулинарното предаване се завръща по NOVA с пети сезон. " Кухнята на Ада " започва на 20 февруари с премиерен епизод и куп изненади. Като обстоятелството, че началник Виктор Ангелов за първи път ще опълчи две генерации едно против друго.

Това значи, че няма да има дамски и мъжки тимове, а " борбите " ще бъдат сред млади и по-опитни готвачи. Освен това за първи път ще има и трети тим, в който осем известни персони ще би трябвало да потвърдят кулинарните си умения.
 Снимка 605436

Някои от 18-те участника са придобили своя опит чужбина, като са работили в влиятелни заведения за хранене със звезди Michelin в Германия, Англия, Словения, Бразилия, Испания, Норвегия и Австрия. Най-младите участници са на 18 години, а най-възрастният - на 65 години.

В този сезон асистент-готвачи на началник Ангелов в кухнята ще бъдат участниците от втори сезон на Hell " s Kitchen България - Светла Илиева и Никола Симеонов. Пети сезон на Hell`s Kitchen България ще продължи с пътешествието на караваните из страната. Шеф Ангелов и участниците в конкуренцията ще зарадват с кулинарните си умения жителите на няколко български града, измежду които Банско, Перник и Априлци.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР