Сняг насред пролет? Може да звучи невероятно, но точно това

...
Сняг насред пролет? Може да звучи невероятно, но точно това
Коментари Харесай

Никога не съм виждал подобно нещо: Сняг заплашва доиграването на турнира в Мюнхен

Сняг посред пролет? Може да звучи необикновено, само че тъкмо това е картината, която следим в Мюнхен през днешния ден. Времето в немския град е извънредно неприятно през цялата седмица и проливните дъждове доведоха до доста забавяния и отсрочване на редица срещи от обичайния ATP 250 шампионат в Бавария.

Днес домакините се надяваха да наваксат с неизиграните мачове от втория кръг на конкуренцията, тъй като по стратегия на следващия ден са планувани четвъртфиналите в надпреварата, а защитаващият първенец Холгер Руне до момента е изиграл едвам две точки от началото на седмицата.

Датчанинът излезе преди няколко часа на корта за мача си с Даниел Елахи Галан, само че мачът беше пресечен заради прехвърчащи снежинки. Tози факт изненада съществено опитния арбитър Адв Нур, който съобщи, че в никакъв случай в дългогодишната си процедура не е ставал очевидец на снеговалеж по време на шампионат навън.

За страдание на формалните лица свързани с с конкуренцията, то през идващите дни температурите се чакат да бъдат в границите на 6-7 градуса и дъждът сигурно ще продължи да бъде чест натрапен посетител на събитието, което слага под съществено риск довършването на шампионата.

Любопитното е, че в действителност това не е казус в историята на ATP Тура, защото безспорна сходна обстановка се разиграва на същото място преди тъкмо седем години.

Omg… it’s SNOWING in Munich.

Play suspended.
— José Morgado (@josemorgado)

Omg… it’s SNOWING in Munich.

Play suspended.
— José Morgado (@josemorgado)
Little Delay

— SvenTennis.eth (@sventennis)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР