Сняг може да връхлети части от Обединеното кралство в рамките

...
Сняг може да връхлети части от Обединеното кралство в рамките
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Сняг ще вали след часове, тъй като температурите падат до -10C на фона на арктически взрив

Сняг може да връхлети елементи от Обединеното кралство в границите на няколко часа, като температурите ще паднат до -10C, предизвести Метеорологичната работа.

Мидландс и Северна Англия евентуално ще бъдат ударени от снежна стена в четвъртък, защото живакът спада на фона на ново захлаждане - само че зимните дъждове може да ударят по-рано от плануваното. Жълто предизвестие за сняг беше издадено тази заран, което обгръща 24 часа до 3 часа сутринта в петък.

Въпреки това, елементи от Северна Шотландия евентуално ще видят сняг още довечера. Преди това западна Шотландия беше наранена от проливни дъждове през по-голямата част от деня, с жълто предизвестие за дъжд до 21:00 часа. Тази група ще се популяризира в Англия и Уелс на следващия ден. Шотландската организация за запазване на околната среда (SEPA) е издала 20 предизвестия за наводнения и 10 сигнала.

Метеорологичната работа предвижда до 170 mm дъжд в елементи от Argyll, Lochaber и Wester Ross. След това в Югоизточна Англия, в това число...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР