Снуп Дог трудно може да остане незабелязан, където и когато

...
Снуп Дог трудно може да остане незабелязан, където и когато
Коментари Харесай

Снууп Дог играе убиец в новия сериал

Снуп Дог мъчно може да остане неусетен, където и когато да се появи. Привлече и вниманието към себе си през седмицата, когато направи номинациите за Златен глобус доооста по-забавни.

През миналите няколко дни имахме мотив още веднъж да се сетим за рапъра, тъй като беше оповестени, че ще бъде основана антология за един много стресиращ миг от предишното му от кабелната телевизия Starz.

A Moment in Time: Murder was the Case ще ни покаже всичко към обвиняванията и делото за ликвидиране, в което бе забъркан Снуп Дог през 1993 година От Deadline напомнят, че тогава Калвин Броудъс, както е същинското му име, беше упрекнат в убийството на Филип Волдермариам - член на улична тайфа.
          View this post on Instagram                      

По-късно стана ясно, че съдбовният изстрел е създаден не от Снуп Дог, а от един от охранителите му. Делото бе съпроводено и с стартирането на албума му Doggy Style, като най-популярната ария от него се трансформира " Murder was the Case ".

A Moment in Time: Murder was the Case ще бъде продуциран както от Снуп Дог, по този начин и от 50 Cent, а сега продукцията е в търсене на сценарист. Миналата година пък бе оповестено, че се приготвя и друга сходна - A Moment In Time: The Massacre, която обаче ще наблюдава враждата между 50 Cent и рапъра The Game.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР