Снукър иконите Рони О’Съливан и Джими Уайт направиха поредния си

...
Снукър иконите Рони О’Съливан и Джими Уайт направиха поредния си
Коментари Харесай

Рони и Джими Уайт откриха Национална снукър академия

Снукър иконите Рони О’Съливан и Джими Уайт направиха следващия си необикновен жест към българската общност в джентълменския спорт. Двамата дадоха конференция и прерязаха алегорично лентата на чисто новата Национална снукър академия, намираща се във ВИП залата на бранш “В ” на стадион “Васил Левски ”.

Президентът на Българската федерация по снукър Олег Велинов и екипът му работеха неуморно през миналия месец, с цел да може от нулата да изградят забележителното оборудване, което е само по рода си на Балканите.

Заместник-министърът на младежта и спорта Петър Георгиев също почете събитието, както и ръководителят на Европейската билярд и снукър асоциация Максим Касис. Египтянинът бе у нас и в качеството си на помощник в организацията на идното Европейско състезание във всички възрастови групи следващата година в Албена.

Джими Уайт изрази възхищението си от Национална снукър академия и даде за образец, че такива уреди има доста в Китай, само че във Англия са единствено две-три.
24  Рони О'Съливан и Джими Уайт откриват национална снукър академия
Рони О’Съливан посочи смисъла на такава академия в построяването на играчите от ранния стадий на развиването им, тъй като ще имат опцията да се съревновават между тях и да получават указания от нашия топ треньор - Братислав Кръстев.
24  Рони О'Съливан и Джими Уайт откриват национална снукър академия
Олег Велинов благодари за съдействието на министерството на младежта и спорта през последните две години за построяването на Национална снукър академия. Рони О’Съливан пък ирази своята благодарност към Велинов за дългогодишните им отлични връзки и за обстоятелството, че всякога при визитите си у нас има някаква нова облага, която да символизира напредъка на снукъра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР