Снов сезон и различен начален час любимата телевизионна игра Семейни

...
Снов сезон и различен начален час любимата телевизионна игра Семейни
Коментари Харесай

„Семейни войни“ се завръща в ефира на NOVA с нов начален час и повече хумор

Снов сезон и друг начален час обичаната телевизионна игра „ Семейни войни “ се завръща в ефира на NOVA на 16 януари. Всеки работен ден от 17:00 ч. водещият Цветомир Иванов ще споделя с участниците вълненията в търсене на най-популярния отговор на въпроси, заложени на 100 индивида. Най-колоритните български фамилии ще се изправят в занимателна конкуренция, като и през новия сезон въпросите, задавани в предаването, ще бъдат неповторими по рода си. 

Oще с първия епизод на занимателното шоу феновете ще станат очевидци на забавна борба, в която едни против други застават тимовете на Шевицови от София и Адамс от Пловдив. Семейството от столицата е формирано от музиканти, които ще пренесат духа на българската национална музика в студиото на „ Семейни войни “. Съпруг, брачна половинка, наследник, щерка и снаха пък са част от лъчезарния отбор от Пловдив. С доста комизъм и обезпечено положително въодушевление едно от фамилиите ще победи и ще продължи напред.

Как ще се развие играта, кой от двата тима ще се оправи по-добре в разкриването на най-популярните отговори и ще се насочи към идната борба – гледайте в понеделник от 17:00 ч. в „ Семейни войни “.

Не пропускайте новите епизоди на телевизионната игра „ Семейни войни “ - от 16 януари, в 17:00 ч. в ефира на NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР