Сноубордът е зимният спорт, който ни е носил най-големи успехи

...
Сноубордът е зимният спорт, който ни е носил най-големи успехи
Коментари Харесай

Мария Мицова „В темпото на Кари“: Тити Папазов подари купата на Левски на Лили Иванова

Сноубордът е зимният спорт, който ни е носил най-големи триумфи в последно време и федерацията би трябвало да му обърне особено внимание.

Така спортният публицист Мария Мицова разяснява международната купа за младежи на Тервел Замфиров и второто място на Александър Кръшняк в паралелния великански слалом по сноуборд.

Огромна изненада беше и купата на Левски в баскетбола. Успя да обори по-високите проценти на противника. Мачът сред ЦСКА и Левски в „ Арена София “ беше нещо неописуемо. Около 6000 души е имало в залата и са основали страхотна атмосфера. Левски победи с баскетбол - игра по-умния, по-рационалния баскетбол и надигра ЦСКА чисто баскетболно.

Купата към този момент е владеене на Лили Иванова. В ресторанта, в който Тити Папазов е вечерял е била и Лили Иванова, която също е запалена левскарка и той ѝ подарява трофея, който тежи 14 кг.

В плейофите на Левски ще им бъде по-трудно, тъй като там се играе на серии и изгубилите имат късмет за корекция, добави тя.

Абсолютен неуспех беше резултатът на националния тим по футбол против Черна гора, разяснява сътрудника ѝ Стефан Стоянов. Мачът беше равносилен, публиката в Разград изпълни стадиона и беше доста положителна, само че в последна сметка по-опитният тим завоюва. Според Стоянов нямаме шансове да се класираме за европейското състезание. Срещу любимците Сърбия и Унгария имаме още по-малко шансове.

Вижте целия диалог във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР