Снощното издание на Гласът на България е едно от най-обсъжданите

...
Снощното издание на Гласът на България е едно от най-обсъжданите
Коментари Харесай

Мария Илиева изуми зрителите с вида си и ги вбеси

Снощното издание на " Гласът на България " е едно от най-обсъжданите в обществените мрежи от началото на формата.

Като се стартира от външния тип на Мария Илиева и се стигне до решенията на менторите кого да изключат.

Според мнозина Илиева е направила нещо със себе си, с цел да настигне Дара откъм образен резултат, което е много комплицирана задача.

Някои допуснаха, че Илиева даже се е подложила на корекции.



Менторът Мария Илева избра една против друга да се изправят Александра Борисова и Лейди Би.

Любимката й Съни, за която се знае, че е протеже на майка й се показа ослепително с неаполитанска ария и сама свири на пиано, написа kliuki.net. А Бойка Щерева заложи на арендби парче, само че както всички чакаха Илиева избра младата певица да продължи на полуфиналите в тима й.



А феновете незабавно реагираха в обществената мрежа и пишат: „ Бойка Щерева бе по-добрата и това  е реалност.Част от менторите като че ли се бяха наговорили, Миро се появи като огромен двуличник, първо сподели, че обичал Бойка, а след това я подлага на критика без да има смисъл, а Лечев му приглася, с цел да наподобява отпадането на Лейди Би по-естествено. Мен персонално осъществяването на Александра не ме впечатли.Песента й беше безлична и не видях да има кой знае какъв брой гений, не може да я отличиш, не може да я запомниш, а визията й не е като на младо момиче, а на някаква лелка. Да не загатвам, че за въпросната Съни се писа, че е човек на Мария Илиева, която я е представяла на концертите си още преди  „ Гласът на България ” като Съни и е ученичка на майка й. Така, че избора й е бил превдварително решен. А Александра показва държание същото като на Мария Илиева, освен по метода, по който се държи, само че и приказва с нейните изречения! ”, написа фенка на шоуто.



Но различен фен не е на същото мнение: „ Александра за мен е финалистка. Това момиче може да учи на музика дори треньорите, а Бойка има непоносимо его и не й е там мястото! ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР