Снощният епизод на Hell’s Kitchen България може да бъде определен

...
Снощният епизод на Hell’s Kitchen България може да бъде определен
Коментари Харесай

Божидар напусна Hell’s Kitchen

Снощният епизод на Hell’s Kitchen България може да бъде избран като най-емоционалния досега. Близките хора на експертите гостуваха в ресторанта, само че те трябваше да останат непоклатими и да се съсредоточат върху работата си. Преди това Дани и Иван се изправиха един против различен в оспорван кулинарен двубой , победител, след който бе Иван, а в края на епизода Божидар напусна надпреварата вечно.
 Божидар NOVA
Любимите хора на участниците в Hell’s Kitchen България гостуваха в ресторанта нощес. Това беше безусловно ненадейно за тях, а сълзите и мощните страсти от появяването им взеха връх в двете кухни и трансфораха вечерната резервация в най-емоционалната досега. Ресторантът се изпълни с майки, татковци, деца, братя, сестри, съпрузи и даже едномесечното бебе на Иван, само че експертите трябваше да се държат като такива и да не попречат на страстите им да ги разсейват.

Всички съумяха бързо да се отърсят от първичния потрес и да издават своите поръчки по съвършен метод, само Божидар като че ли бе единствено тялом в синята кухня, а духом – на масата със фамилията си. В края на епизода, точно това стана причина за решението на началник Ангелов да приключи присъединяване му с надпреварата за 100 000 лв.. Той изясни на Божидар, че извънредно доста държи на него, само че най-важното нещо е той да бъде благополучен, а от известно време Божо е изгубил пламъка в очите си.

Какво показа Божидар в първото си изявление след напускането, можете да гледате.

Актуални вести ще откриете на България, както и на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР