Снощният епизод на Черешката бе вече излъчван , но домакинята

...
Снощният епизод на Черешката бе вече излъчван , но домакинята
Коментари Харесай

Мария Елена Инфантино ошашави гостите си в Черешката с италиански термини

Снощният епизод на „ Черешката ” бе към този момент предаван, само че домакинята с български и италиански корени още веднъж ядоса публиката. Представената за хала от Италия Мария Елена Инфантино се нае да показа меню за най-изтънчените усети от кухнята  на бохемска Италия.

Вечерята й започва с брускети в композиция с аперитив пинцимонио, последваха паста с миди, която тя назова pasta con le cozze.Мария вкара и сорбе с мента и лимон преди главното с цел да почисти небцето на поканените. Основното й бе филе от лаврак на фурна с аспержи. А на финала прекали отново със  сорбе, само че този път за десерт с шоколад и танджерин.

Само, че от самото начало до момента в който готви не спря да се хвали по какъв начин готвила в Лос Анджелис за  120 индивида, само че от уменията й в кухнята това може да се подложи на подозрение. Защото по нищо не личеше, че е огромна кулинарка, дори в противен случай.

А феновете, които са доста сериозни заляха Мария Елена Инфантино с всеобщ хейт. Който русокоската си заслужи: „ Изнерви ме това мърморене за Италия, Лос Анджелис, бля, бля. Хората не се интересуват какви езици знаеш, хвани се обикновено, напряко унищожи вечерята на гостите си! ”, „ Защо допускате в ефир такива човеци, това ли е лицето на нашенските ВИП-ове? Лиготии и безумие … ”, Да, хората не понасят такива преструвки и хвалбите им. Навремето баба ми споделяше – Не се хвали самичък, другите  да те хвалят! ”, „ Тази вечер предаването не бе кулинарно, а комедийно, доста се смях на тази шматка, която не знае български език. ”

Тагове: new Черешката на тортата Мария Елена Инфантино Мария Елена Инфантино в Черешката
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР