Снощи в стопанството на Фермата“ се проведе турнир по борба

...
Снощи в стопанството на Фермата“ се проведе турнир по борба
Коментари Харесай

Този епизод на Фермата май беше фаворит на мъжете, някои се заканиха, че и повторението ще гледат

Снощи в стопанството на " Фермата “ се организира шампионат по битка сред мъжете в двата тима. Въпреки зрелищните борби сред участниците, вниманието на всички бе ориентирано към една от асистентките на кръга, а точно Камелия, дори смешните гащи на Яни не съумяха да го отклонят.

С оскъдното си облекло, съвсем гола, тя дефилираше по поляната измежду омазаните пехливани. Дори камерата не можа да смъкна " очи “ от нея, следеше я от самото начало и феновете не пропуснаха нищо от това, което искаше очевидно да покаже дамата.

Ето част от мненията в мрежата:

Само дами наскърбяват Камелия, че върви по прашки 

Аз пък желая да черпя оператора една бира, за това по какъв начин я снима

Ма Камиту по прашчица ли бееееееее…иначе…какъв образец даваме 

КамелиЙКА се чекне по голо ду@е, а другояче прави забележки, че Аксения ходила без сутиен. Много на съществено се взе, нещо…

Колкото повече такива игри има, толкоз по-интересно ще е за гледане, а освен кавги и интриги, единствено Камелия да бъде сменена от друго момиче, че скапва шоуто.

Якоооо, ще ви виждам на повторенията, че вече….

Тази Камелия се мъчи да покаже нещо, но няма какво и ми е чудно от кое място идва това самочувствие и пренебрежително държание! Срам

Ако задачата на Камелия е била да покаже прелестите си на цяла България - съумя. Все още чакаме да забележим по какъв начин ще се оправи на арената.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР