Снощи в сълзливо предаване тип "Робинята Изаура" първата братовчедка наречена

...
Снощи в сълзливо предаване тип "Робинята Изаура" първата братовчедка наречена
Коментари Харесай

Как първата братовчедка на олигарха Николай Банев и Дико скочиха на Бареков?



Снощи в сълзливо предаване вид "Робинята Изаура " първата братовчедка наречена от сътрудника си Дико госпожа Лифтинг скочиха свиреп на Бареков, в негово неявяване. Типично за "истинските " публицисти Кукулезич и Дико.

Според тях двамата Бареков нямал бил право да подава сигнал против компанията Евроком? Що по този начин бе? Да не би кабеларката да е златната кокошка, която снася златни яйчица за госпожа Лифтинг и пенсионера Дико. А да не би Кукулезич и Дико да са счетоводителите на Евроком, че да знаят какво се случва в тази компания?

Естествено бореца против властта Дико и неговата колежка Кукулезич нямат никакви угризения да популяризират посредством предаванията си и кабеларката банката на властта и да прибират парите на същата тази власт, която сякаш подлагат на критика!



Всичко това е мъчно видимо за драгия фен, който надали си има визия кой заплаща на госпожа Лифтинг, с цел да си поддържа лифтинга и кой заплаща на Дико? Драгия фен ще бъде доста любопитен да вземем за пример да разбере, че оператора, който снима за Дико и Кукулезич получава заплата от 800 лв..

Драгия фен ще бъде доста сюрпризиран, че монтажиста, звук режисьора, режисьора, оператор на пулт и така нататък висококвалифицирани експерти получават заплати от 800-900 лв., само че заплатата на професионалните плювачи и манипулатори се пази в строга загадка.

Иначе всички в кабеларката знаят механизма на възнаграждение без трудови контракти, заплащане под масата! За професионалните плювачи схемата е една част по банков път за пред управляващите, а другата в пликче на ръка и под масата.

Това са парите от поръчките на белградския банкер, който като първия братовчед на Кукулезич е унищожил стотици хиляди ориси, само че в този момент си има Кукулезич и Дико, които го обгрижват уместно против тлъсти възнаграждения под масата.

Та тези същите са борците за свободата на словото. Колко напуснали кореспонденти от кабеларката са защитили тези двамката знаете ли? Нула. Те дори и имената не им знаят, тъй като се появяват като призраци плюят и изчезват. Но както се споделя всеки народ си заслужава плювачите!

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР