Снощи в предаването Панорама по БНТ Асен Василев, каза че

...
Снощи в предаването Панорама по БНТ Асен Василев, каза че
Коментари Харесай

Асен Василев:Ние ясно заявихме, че с ГЕРБ няма да управляваме

Снощи в предаването „ Панорама " по Българска национална телевизия Асен Василев, сподели че са изгубили изборите и по тази причина ще бъдат съпротива. „ ГЕРБ са първа партия на изборите, хората имаха явен избор. Ние ясно декларирахме, че с ГЕРБ няма да управляваме, защото считаме, че методът, по който ръководят страната е гибелен. "

Няма смисъл да се срещаме с Пленелиев, в случай че въпросът за диалог е за коалиция с ГЕРБ, съобщи Василев. „ Трябва да бъде направена правосъдната промяна и второ, това което заложихме като икономическа политика в бюджета да продължи - обществени политики, данъчен заем за работещи фамилии, в допълнение нарастване на минималната работна заплата, да се запазят цените на ел. силата за бизнеса на 250 лева, да се увеличи още един път прага за регистрация по Данък добавена стойност, да се одобряват законите, с цел да се отключат средствата за бизнеса. Това сме подготвени да го подкрепим в зала, да гласуваме за тези цели, да се усилят заплатите на учителите и така нататък Всичко това желаеме да създадем, с цел да стартира България най-сетне да влага в хората си ".

Към 30.09 последните данни на МФ към момента сме на 1 милиард остатък, няма да има 11 милиарда недостиг, безапелационен е Василев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР