Снощи в предаването Още от деня по БНТ Екатерина Михайлова,

...
Снощи в предаването Още от деня по БНТ Екатерина Михайлова,
Коментари Харесай

Екатерина Михайлова: Целта е да приключи гласуването на първо и второ четене преди Нова година

Снощи в предаването „ Още от деня " по Българска национална телевизия Екатерина Михайлова, сподели че всички знаем какъв период са си сложили народните представители по тематиката за Конституцията. „ Целта е да завърши гласуването на първо, второ четене преди нова година. Но аз не считам, че са подготвени или най-малко това, което виждаме, е неналичието на други текстове, също така, което е импортирано, което ме кара да си мисля, че тези къси периоди ще доведат до положителни, работещи текстове. Но може да ни изненадат, по Коледа стават чудеса, да ни изненадат с едни доста хубави, издържани текстове и без съществени опасности в тях ".

Има планове положителни в Законопроекта, ще забележим по какъв начин ще излязат в окончателния си тип, има рецензии за избрани разпореждания, разяснява Михайлова по отношение на избирането на прокурорската квота. „ Там е един от проблемите и разногласията - в прокурорската квота. Има хрумвания, които идват и от представители на институциите - изборът на основния прокурор да не бъде единствено в границите на прокурорсксия съвет, а и от цялостния съвет - също следователите и правосъдния. "

Темите за балансите и във вчерашното съвещание бяха сложени, те са доста значими, тъй като не може при един орган и пълномощия да бъде по един метод, а в идващия нещо напълно противоречащо, съобщи Михайлова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР