Снощи, в предаването Лице в лице по Бтв Стоил Цицелков

...
Снощи, в предаването Лице в лице по Бтв Стоил Цицелков
Коментари Харесай

Стоил Цицелков: За всеки кръг от избори идват от Европа и пишат препоръки, които обаче ние не взимаме никога под внимание

Снощи, в предаването „ Лице в лице " по Бтв Стоил Цицелков сподели, че към този момент има камъни, в които доста пъти сме се сблъсквали-. „ С това непрекъснато падащо доверие в изборите демонстрира, че не можем да продължим да се вършим, че не ги виждаме. А това е неприятната организация. "

Много са проблемите - едното е периодите, които са заложени, време е за професионална изборна администрация, изясни Цицелков. „ За всеки кръг от избори идват от Европа и пишат рекомендации, които обаче ние не взимаме в никакъв случай под внимание. Обикновено става дума за липса на схващане на разделяне на управляващите най-просто казано. Друг проблем е в Народното събрание - законодателите са постоянно свързани с администрацията, а от време на време и със правосъдната власт. Това е сериозен проблем. "

Един министър, който трябваше да следи да няма пазаруване на гласове, той е претендент в партия, което съгласно техническия разбор е най-облагодетелстван от тези странни електорални държания, изясни Цицелков. „ Всички тези сигнали няма по какъв начин да не обезверят жителите ".

Страховете със машините, с хартиения избор биха могли да бъдат основателни, счита Цицелков. „ Не са правени проби, което обезсмисля цялата концепция. Това са едни закони писани късно, от едни изтощени хора, от време на време те си опонират и сигурно не дават добър резултат ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР