Снощи, в предаването Лице в лице по бТВ Костадин Костадинов,

...
Снощи, в предаването Лице в лице по бТВ Костадин Костадинов,
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: ЕС сега е превърнат в политическа организация и заплапшва европейската цивилизация

Снощи, в предаването „ Лице в лице " по бТВ Костадин Костадинов, сподели че „ Европейски Съюз в този момент е трансфорат в политическа организация и заплапшва европейската цивилизация. Ние считаме, че в сегашния миг е нездравословен. "

Петър Волгин ще бъде втори в листата за евродепутати на „ Възраждане ". Водач на листата на „ Възраждане " е националният представител Станислав Стоянов.

Той изясни, че от партията желаят Европейски Съюз да се върне към ролята си на културна и икономическа общественост.

„ Няма по какъв начин сами да се оправим в Екологичен потенциал, има и други суверенистки организации като нашата, които упорстват Европейски Съюз да се върне към корена си ", сподели още Костадинов.

Той съобщи, че още на първия ден след евроизборите ще се внесе петиция в Екологичен потенциал.

„ И тя да бъде гласувана в Европейския парламент, с цел да може да се организира референдум да може ли да влезе България в еврозоната, или не. Ние събрахме 604 000 подписа предходната година, които бяха погазени от болшинството в Народното събрание и Конституционния съд. Надяваме се тази петиция през Брюксел да я придвижим и България най-сетне да се съгласи със законите на личната си страна ", разяснява водачът на „ Възраждане ".

По думите му Европейски Съюз се приготвя за промяна, която от партията му не утвърждават: „ Фон дер Лайен сподели, че Европейски Съюз би трябвало да се реформира и решенията да не се взимат въз основата на консенсус на всички страни членки. Демек в случай че една страна не е съгласна, това значи, че няма да се одобри нейното мнение. То ще се взима на база квалифицирано болшинство. Това към този момент не е съюз, а тирания. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР