Снощи в музея Метрополитън в Ню Йорк се състоя Met

...
Снощи в музея Метрополитън в Ню Йорк се състоя Met
Коментари Харесай

Джаред Лето се появи на Met Gala като любимата сиамска котка на Лагерфелд

Снощи в музея " Метрополитън " в Ню Йорк се състоя Met Gala - едно от най-големите фешън събития на годината, което съответства с изложбата " Карл Лагерфелд: линия на хубостта ". Гостите бяха провокирани да показват наследството на великия кутюриер и креативен шеф на Chanel и Fendi Карл Лагерфелд.


" Домакинята " на вечерта - председателката на бала на Института по костюмите и основен редактор на „ Vogue “ Анна Уинтур се появи за първи път в компанията на новото си гадже, артиста Бил Най, потвърждавайки връзката. Но изборът на роклята явно беше неверна преценка. Всички чакаха повече от близката другарка на Карл Лагерфелд, в сравнение с визия от последната сбирка на Chanel със странна тръбеста пола. Дъщерята на Анна, Беа Карозини, прочее също изглеждаше изненадващо скучно.

Пенелопе Крус беше водеща на вечерта дружно с Дуа Липа. И двете звезди се появиха на аления (бежов) килим като булки. Дуа изглеждаше превъзходно във винтидж рокля Chanel от 1992 година и влезе в листата на най-добре облечените, до момента в който Пенелопе избра архивна рокля от 1988 година, която Инес де ла Фресанж носеше на подиума и съгласно мнението на критиците изглеждаше необичайно. Може би в случай че беше махнала воалът с качулка, напомнящ облика на принцеса на Дисни или обеците външният тип на актрисата щеше да е по-хармоничен.


Когато концепцията е добра, а осъществяването не е толкоз положително, става въпрос за облика на Ким Кардашиян в Schiaparelli. Бизнесдамата съумя да прекали с обичаните перли на Карл, комбинирани с обемисто колие - и да наподобява скучна и безинтересна в това време.

Емили Блънт и Лили Колинс възприеха тематиката на бала безусловно. Блънт изглеждаше по този начин, като че ли е Карл, до момента в който звездата от " Емили в Париж " реши да подсети на всички присъстващи за тематиката на вечерта с обемна пола с шлейф, на която на видно място беше изписано името на Лагерфелд.


Любимата котка на Карл Лагерфелд - Чупета не съумя да участва на Met Gala, както разгласи в своя инстаграм същия следобяд, а вместо себе си любимецът на дизайнера наподобява изпрати Джаред Лето, облечен в бухнал костюм на синеок сиамец./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР