Снощи в Ергенът беше разкрито, че Габриела е във връзка

...
Снощи в Ергенът беше разкрито, че Габриела е във връзка
Коментари Харесай

Показаха футболиста от Лудогорец, с който Габриела от “Ергенът“ има отношения

Снощи в " Ергенът " беше разкрито, че Габриела е по отношение на професионален футболист, за това заприказва Виктория, която работи за БФС. Това разобличаване провокира неспокойствие измежду феновете и повдигна въпроси по отношение на нейната достоверност и планове в шоуто. Въпреки това някои почитатели към момента поддържат Габриела и считат, че тя би трябвало да бъде на финала на сантименталното предаване.
Прочетете още
Габи очевидно се тормози от горещата тематика и обозда другояче темпераментния си темперамент. В мрежите към този момент ври и кипи и мненията не стихват. Енигматичният състезател на Лудогорец, чието име бе цензурирано в епизода е французинът Оливие Вердон.

Връзката на двама наподобява не е загадка в " живия живот ", тъй като двойката, съпроводена от сестрата Памела имат общи фотоси от събития, които самата Габриела е споделила в своя инстаграм профил. Те са изтрити преди началото на формата, само че читатели на novinite.bg са дали фрагменти. На по-близки фрагменти от събитието се вижда, че Ергенката има златна халка на дясната си ръка и това пробужда въпроси дали не е сгодена за екзотичния футболист. Потребители настояват още, че името на салона не е инцидентно, а то е сред първите имена на Оливие и Габриела - O/G, а даже Вердон попада като притежател. 

Любопитно е, че футболистът на Лудогорец е женен и има две деца, а преди седмица за последно е качил фотография със своята брачна половинка в обществените мрежи.

В последния епизод на Ергена Габриела и Памела кетегорично отхвърлиха изказванията на Виктория, като първо споделиха, че не го познават, след което Габриела съобщи, че го е виждала, само че единствено един път. Коментиращи, които са осведомени с връзките им, настояват, че точно Оливие е индивидът, спонсорирал и оказал помощ за основаването на новооткритият салон за хубост на сестрите, като даже е участвал и на откриването му. 

Лудогорец е в Лудогорец от 2020-та година и към този момент е троент първенец на България, два пъти притежател на Суперкупата и един път на Купата. Национал е и на Бенин. 

Снимки:



Вердон с жена си и децата си 
   Вижте тази обява в Instagram.   

   Вижте тази обява в Instagram.   
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР