Снощи, след вчерашното ми изказване, получих много обаждания. 60% ме

...
Снощи, след вчерашното ми изказване, получих много обаждания. 60% ме
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Ще жертвам част от моите останали години в името на българския народ и за никой друг

Снощи, след вчерашното ми изявление, получих доста позвънявания. 60% ме укориха, че съм отказал, тъй като хората желаят да има страна, да има парламент. На тези години към този момент 100%, откакто съм бил 6 мандата народен представител и два пъти министър, надълбоко в душата ми към този момент ми се искаше да съм измежду внуците си. Аз ви приказвам почтено и от сърце. Ще жертвам част от моите останали години в името на българския нации и за никой различен. Аз ще умра на тази земя и за мен тя е свещена, тъй като думата татковина идва от жанр. А костите на моите родители седят на моята земя. Обещавам, че ще се опитам да работя с всички вас колкото време имаме. Това бяха първите думи на Вежди Рашидов, който преди минути стана ръководител на 48-ото Народно заседание след тридневно разискване.

Госпожа Нинова ме номинира, тъй като е национално виновен човек. Аз ѝ споделих бих приел единствено, в случай че има мнозинство. Защото колкото и да е пай този парламент, да стартирате да работите, тъй като зима идва и хората ще бъдат доста унизени и гладни. Ваше обвързване е да се грижите за тези хора,бъдете покрай тях и чувайте болките им, тъй като ще изкрещят в един миг, сподели още той.

Не е почтено три дни да се майтапим с народа, да се майтапим между тях. Парламентът не е язвителен спектакъл. Ние сме тук да работим, да спорим, да търсим правилния път и да излезем с вярното решение добави той Рашидов.

И прикани: Намалете перченето, тъй като не ви оказва помощ, а ви пречи. Вие сте мъже, освен това огромни мъже. Намалете неналичието на разсъдък и влагайте повече разсъдък. Патриотизмът е националната отговорност.

Той показа и за прочувствен за него миг. Снощи Христо Стоичков се обадил на Рашидов с думите " Върни се, бе, хората те обичат ".

Един човек го направих милионер с облика си - сътрудника Трифонов, тъй като в случай че го играе себе си няма да изкара пари, аз съм му най-удобен. И постоянно като ме играе има нещо обидно. Играе моя облик с пура в ръцете и чаша уиски, а аз от 8 години не пуша, макар че бях буен пушач и че не пия от години. Това е в кръгът на шегата, само че облици се градят по този начин. Аз съм на ясно, че от през днешния ден стартират да се градят облици, споделям го тъй като Facebook работи. Работете и вие, пазете себе си, колкото и да не ви харесват, харесвайте себе си и искам на този парламент на добър час, бъдете живи и здрави, заключи Рашидов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР