Снощи се проведе церемонията на ФИФА за най-добри играчи през

...
Снощи се проведе церемонията на ФИФА за най-добри играчи през
Коментари Харесай

Меси сложил Неймар на първо място, Алаба разгневи Реал Мадрид

Снощи се организира церемонията на ФИФА за най-хубави играчи през предходната година. От централата разгласиха и кой по какъв начин е дал своя вот в класацията. Своите гласове дават капитаните на националните тимове и селекционерите, както и над 300 публицисти. 
Прочетете още
Лионел Меси да вземем за пример е дал много забавен избор и е дал своя вот за своя доста добър другар - Неймар да е първи, втори е сложил Килиан Мбапе, а трети е Карим Бензема. 

Най-голямата изненада пристигна от сегашния футболист на Реал Мадрид Давид Алаба, който слага Лионел Меси пред своя съотборник при мадричани Карим Бензема, което разгневи почитателите на Реал. Алаба е поставил Бензема на второ място, а трети в неговия избор е Мбапе.

Реал Мадрид бойкотира церемонията, тъй като макар триумфа в Шампионска лига клубът беше отличен единствено в най-хубавия състав за миналата година, а в него попаднаха трима играчи на Реал - Тибо Куртоа, Лука Модрич и Карим Бензема.

Капитанът на българския народен тим Кирил Десподов е дал Килиан Мбапе преди всичко, втори е Карим Бензема, а трети е Меси. Селекционерът Младен Кръстаич поставя Бензема преди всичко, втори е Модрич е трети Меси. 

Най-интересен обаче е вотът на новия селекционер на Испания Луис де ла Фуенте, който е поставил първи Хулиан Алварес, на второ място е подложен Джуд Белингам, а трети е Лука Модрич.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР