Снощи се молих това да е кошмар...не знам как намерих

...
Снощи се молих това да е кошмар...не знам как намерих
Коментари Харесай

Дъщерята на убитата Теодора Бахлова: Мама е разчленена от най-близкия й приятел

Снощи се молих това да е призрачен сън...не знам по какъв начин открих думи, с цел да кажа на една майка, че щерка й е разчленена и заровена от най-близкия й другар. Думата " другар " за мен закупи друго значение. Обзета съм от яд, тъга и безумна болежка. Това написа в обществената мрежа дъщерята на бургаската брокерка Теодора Бахлова - Християна Радоева, откакто късно нощес стана ясно, че елементи от тялото на майка й са открити в гробищния парк в морския град.
Още по тематиката
47-годишната Теодора Бахлова бе в неопределеност от 28 октомври м.г., когато напуща дома си на улица " Оборище " в Бургас, където живее с майка си, и хваща такси, което потегля по бул. " Булаир ", завива и стопира. Теодора слиза и поема в посока, където по-късно охранителните камери засичат да върви. Облечена в състезателен чеп и черна шушлекова връхнина, с раница и шапка. И следите и се губят. 24-часа по-късно старата й майка алармира на внучката си за изгубването на Теодора. 22-годишната Християна живее в София, само че неотложно се прибира в родния Бургас.

Бургазлийката е оповестена за общодържавно търсене. Разследването сочи, че Теодора Бахлова не е употребила банкова сметка, дебитна или кредитна карта, не е прекосявала гранично-пропускателните пунктове на страната по вода, суша или въздух, а телефонът й е изключен.

Вчера криминалисти от морския град откриха в тясна пътечка сред две линии от гробове - в самия център на кв. 12 от Гробищния парк в Бургас, пръснати по продължение от към 10 м частите от тялото на брокерката, написа " Флагман ". Намерени са торсът, двете ръце и дребна част от бедрото й. Главата обаче липсва. Останките са изпратени за ДНК експертиза.



" Иска ми се аз да бях умряла, тъй като нямам сили да го преживея…заспах за тъкмо 20 минути и се разсъниха, тъй като пред очите си видях разчлененото тяло на дамата, която ме е носила 9 месеца и отдаде живота си за мен…и най евентуално умря, поради мен…за да имам аз. Пусти пари!!!Мразя ги! Загубих всичко….празна съм, унищожена, очернена. Моят живот завърши сега, в който видях “Намериха натрупа на Теодора Бахлова разчленен ”. Никой не би го издържал! ", написа в профила си Християна Радоева.

Младата жена е безапелационна, че ще води каузи против убийците на майка си, до момента в който " има отмъщение ".

" Сега ще осъждам наред, до дупка. За хората, които считат, че ще получа огромно завещание, нощес в диалог с юриста ми е направен документ за отвод! Нямам повече думи и сили …мир на душата ти, мамо! Ти беше всичко за мен! Сега си ангел на небесата! ", приключва Християна.

Преди две седмици полицията задържа предприемача Станимир Рагевски за убийството на 28-годишния Юмер Мехмед от групата на Митьо Очите, осъществено по еднакъв метод. Рагевски и Бахлова са били освен бизнес сътрудници, само че и близки другари. Той е и индивидът, с който брокерката е била в дома си за последно преди да изчезне.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР