Снощи се изиграха първите шест реванша от втория кръг в

...
Снощи се изиграха първите шест реванша от втория кръг в
Коментари Харесай

Шест отбора намериха място в третия кръг на Лига на конференциите

Снощи се изиграха първите шест реванша от втория кръг в квалификациите на шампионата за Лигата на конференциите. Шест тима откриха място в идващия стадий на конкуренцията, а другите шест отпаднаха на този стадий и по този начин завършиха присъединяване си в евротурнирите.

Началото беше даден от дуела сред латвийския Валмиера и Тре Пене от Сан Марино, в който домакините се постановиха с безапелационното 7:0. Тук нещата бяха решени още преди седмица, когато отборът от Латвия победи с класическото 3:0 като посетител.

Фенербахче също се класира повече от безапелационно напред в шампионата, печелейки и реванша против Зимбру в Кишинев с 4:0. Първата среща бе извоювана от турците с 5:0.

Северномакедонският Струга се показа ужасно в гостуването си на Будучност и записа нов триумф с 4:3, който го класира напред в шампионата, откакто отборът бе взел и първия мач с 1:0.

В останалите мачове Неман направи 0:0 като посетител на Балзан, само че се класира поради успеха си в първия конфликт с 2:0. Есперанж надделя с 3:2 Дъ Ню Сейнтс и също е в идната фаза, а Партизани (Тирана) бе повече от безапелационен и се наложи с 4:1 над Ескалдес, като също върви напред.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР