Снощи са арестувани двама полицаи. Един редови полицай е хванат

...
Снощи са арестувани двама полицаи. Един редови полицай е хванат
Коментари Харесай

Полицаи арестувани за кражба на яке и дърва

" Снощи са задържани двама служители на реда. Един редови служител на реда е заловен да краде яке в МОЛ. Другият случай е на служител на реда, който нелегално е придобивал дърва " . Това заяви заместник-министърът на Министерство на вътрешните работи Стефан Балабанов след церемонията по отбелязване на празника на полицията.

Балабанов призна, че му е обидно на празника да се приказва за такива проблеми, само че хората се изкушавали. Министерство на вътрешните работи, за разлика от други, не кри ят какво се случва в системата и го демонстрират, с цел да работи възпитаващо и дисциплиниращо . По думите му най-важно е жителите да знаят, че Министерство на вътрешните работи се бори с корупцията .

Зам.-министър Балабанов съобщи, че през вчерашния ден синдикатите в системата на Министерство на вътрешните работи са били на среща за сключване на групов трудов контракт , като на срещата са изразили удовлетворение от постигнатото по техните претенции.

 Красимир Янков чака демотивирани служители на реда с Бюджет 2018
Красимир Янков чака демотивирани служители на реда с Бюджет 2018

Увеличават им заплатите сред 1 и 15%

Той беше безапелационен, че настояванията им са изпълнени - подсигурени са зимните и летните униформи. Заплатите ще бъдат увеличени, само че с какъв брой - ще стане ясно като се разгласява бюджетът. Лимитът за бензин към този момент не съществува , има и спомагателни 200 млн. лева за възстановяване на изискванията на труд .

 Полицаите освиркаха задочно Горанов
Полицаите освиркаха задочно Горанов

Полицаите упорстват за 15% растеж на заплатите още от тази година.

Балабанов акцентира, че настояванията на служителите на реда са обективни .

По мотив показания в Берлин отчет на Европейския полицейски съюз, съгласно който български и сръбски граничари били податливи на корупция, Балабанов, съобщи че българските граничари чудесно си извършват отговорностите и през вчерашния ден са върнати 10 бежанци .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР