Снощи Реал Мадрид записа една от най-тежките си загуби, губейки

...
Снощи Реал Мадрид записа една от най-тежките си загуби, губейки
Коментари Харесай

Кастейянос стана първият футболист от 10 години насам вкарвал 4 гола на Реал Мадрид

Снощи Реал Мадрид записа една от най-тежките си загуби, губейки с 1:4 от Жирона като посетител, с което загуби всички шансове за купата в Испания. Валентин Кастейянос, който надали приказва нещо на почитателите на футбола вкара и четирите гола за Жирона и стана един от дребното играчи вкарвали 4 гола на Реал в един мач. 
Прочетете още
Играчът на Жирона стана първият, който вкарва 4 гола на Реал Мадрид в Ла Лига през през ХХI век. 

През 1947г. играчът на Реал Овиедо Естебан Ечевария Олабариета отбелязва пет гола в среща против Реал Мадрид, което е връх и до през днешния ден. 

През 2006г. в полуфинал за Купата на краля Диего Милито вкарва 4 гола при триумфа на Сарагоса над Реал с 6:1. 

За последно 4 гола в един мач против Реал Мадрид вкара Роберт Левандовски, който на 24 април 2013г. вкара и четирите гола за триумфа с 4:1 против Реал в полуфиналите в Шампионска лига. 

Играчите с хеттрик против Реал Мадрид са Лионел Меси на два пъти, Луис Суарес, Гари Линекер, Ромарио, Бебето, българинът Любослав Пенев и Валтер Пандиани. 

Кариерата на Кастейянос, който е аржентинец стартира в чилийския Университад де Чили, по-късно минава през уругвайския Торки, а от 2018-а е състезател на отбора от МЛС Ню Йорк ФК. От този сезон той е в тима на Жирона и това е първия му сезон в европейския футбол. Разписал се е 12 пъти в 31 срещи във всички шампионати. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР